måndag 14 november 2011

Reinfeldt struntar i gamla och sjuka!

En majoritet av de allra äldsta får ingen offentlig omsorg över huvud taget.
I borgerlighetens nya tuffa Sverige drabbas inte bara sjuka och arbetslösa. Under de senaste decennierna har de riktigt gamlas möjlighet att få hjälp halverats.
Det är fackförbundet Kommunal som i dag avslöjar att samhällets kostnader för äldrevården har skurits ner, trots att allt fler blir allt äldre. Minskningen gäller både i faktiska tal och som andel av BNP. Om man till det lägger att privata vårdföretag plockar ut höga vinster inser man snart att det inte blir mycket kvar till de gamla.

Läs mer HÄR!

8 kommentarer:

  1. Den stora frågan är hur kunde svenska väljarna låta sig manipuleras att rösta på denna cyniska högerregering. Man skäms numera att vara svensk. För några hundralappar i månaden lurade högern över löntagare att rösta på högerpartierna, det är helt ofattbart hur de kunde gå på det. Förstod de ej att om man röstar fram en högerregering så försvinner all välfärd som Socialdemokraterna har byggt upp under nästan 100 år. Högern fungerar precis likandant som de alltid har gjort, att byta namn gör ingen skillnad. Sen lura folk med att kalla sig det nya arbetarpartiet, ja de visste väl att svenskarna är världens mest lättlurade folk. Nu ska vi skörda det ni arbetare har ställt till med för utan arbtarna hade högerpartierna aldrig vunnit något val. Sen fattar man ej hur en person som tar emot en lön från en arbetsgivare kan rösta på ett högerparti, fullkomligt ofattbart. Denna sk. regering bryr sig ej om de sjuka, gamla, arbetslösa, eller pensionärer och då ska de ej sitta kvar i regering. Vi måste få ett nyval omgående för att bli av med den sämsta regering som landet haft i modern tid.

    SvaraRadera
  2. Så går det när man ger snorungar på arton år rösträtt. Naturligtvis ska inte barn som aldrig har jobbat och därmed inte känner till hur det verkliga livet är få rösta. Höj rösträttsåldern till tjugofem år och ha som krav att man måste ha jobbat på riktigt i minst tre år innan man får rösta!

    SvaraRadera
  3. Fruktansvärt! Men det allra värsta är att det finns en majoritet i Sverige som röstat fram denna politik.

    SvaraRadera
  4. vem är förvånad girigheten tagit tag i Sverige, nu skall alla klara sig själv Moderaterna har ju funnit ett framgångs koncept, de som är flest i Sverige (antal
    röster) vi ger lite till dom av de svaga grupperna och tar av gamla, sjuka, arbetslösa och invandrare det är grupper som är lätta att hålla kort.

    Snart skiner det igenom för snart skall priset av nedmontera välfärd och utförsäljning av gemensamma tillgångar det kommer att ta tid och bli dyrt

    SvaraRadera
  5. Det kommer inte att finnas några som kan arbeta inom vård och skola eftersom där ska det sparas. Men lägga ner miljoner på att hetsa en liten vargtik det går bra liksom att se till sin egen lön och resor mm fy f-n

    SvaraRadera
  6. Girighet och egoism är dagens ledstjärnor. Det var därför Högern kunde köpa sig makten genom jobbskatteavdraget.

    SvaraRadera
  7. Det blir anhööriga inom familjerna som får se till att tjäna in tryggheten! Jobben är ju inte nånting som Reinfelt precis har åstadkommit med sin alliansregering.OCH hUR SJUTTON SKA ALLA A-LÖSA UNGDOMAR HINNA TJÄNA IN SIN TRYGGHET OCH FÖR DEN DELEN TA HAND OM SINA ANHÖRIGA NÄR DOM BLIR GAMLA. Denna alliansregering har verkligen hunnit rusta ner den någonlunda rättvise tänket om den sociala välfärden i ett land! Sverige liknar numer USA-samhälle = Girighetens land, Den som har vill ha mer, och skit i andra människor. USCH VILKET SAMHÄLLE VI LEVER REDAN I....Reinfelt lyckades verkligen, med sin hundralapp att manipulera väljarna...det måste man väl ändå erkänna. Jag hoppas väljarna har vaknat upp ur Reinfelts trollspö!

    SvaraRadera
  8. fortsätt att granska renínfelds sätt att behandla oss svenskar

    SvaraRadera