fredag 21 oktober 2011

Idag översvämmas hela media-världen...

Idag översvämmas hela media-världen av att Gadaffi till sist fick bita i det sura äpplet, han är död! Ja, det är bra att en diktator och tyrann som han är eliminerad, trots det blodiga slutet, det gläder en demokrat som jag. Kan vi nu slappna av och tro att Libyen kommer att bli ett demokratiskt land som Sverige, knappast troligt att det blir så. Troligtvis kommer det nu att bli en maktkamp inom landet, detta land som består av en hel massa klaner som nu ser ljuset i tunneln och vill positionera sig, ungefär som hände i det forna Jugoslavien. Så det är med viss oro man ser tiden an i Libyen, dock kommer nog detta innebära att att vissa andra diktatorer i området sover dåligt om nätterna! Så blodet har nog inte slutat rinna i den delen av världen utanför EU-unionen den så "trygga".
Oro bör man också känna vad som den hårda åtstramning EU sätter på Greklands folk, detta korrumperade land. Vad kommer detta att leda till, hur kommer detta att utveckla sig. Frågan är öppen!

PS! Läser om vargen som nu skall skyddsjagas, ja i klartext, skjutas av 200 jägare, är detta vårat libyenkrig, funder över detta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar