torsdag 20 oktober 2011

Fundera, gör det!

Det som slår en en sådan här dag när man slår upp tidningen är hur brutalt det har blivit i Sverige. Nu är det dubbelmorden på lantbrukarparet utanför Alingsås, vi har barnamordet i Ljungby mm mm. Varje dag inträffar det våldsamma handlingar i detta landet. Frågan man ställer sig är naturligtvis varför detta händer, vem är det som kan gå över gränsen och utföra dessa grymma handlingar. Har det med att det har blivit tuffare och kallare i dagens samhälle. Människor som lever på gränsen och utanför på något sätt, eller är det bara så att det är ligor som drar fram över landet för att råna och stjäla och inte drar sig för något om något kommer i vägen. Ja det kan man fundera över! Gör det!
Dagen kommer att vara relativt fint vädermässigt men allt är ju relativt så vi får väl se hur det kommer att gestalta sig framöver dagen!

PS! Ni som känner oro för det ökande våldet i samhället, varför inte skaffa en schäfer som håller vakt i hemmet har koll dygnet runt, en relativt billig och bra försäkring och en trogen vän, släpper gärna in människor men håller dom kvar tills husse behagar släppa ut dom om han nu gör det. Den ni ser på bilden nedan reagerar direkt från order från mig, ingen snack om saken!

Vaksam och alert!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar