torsdag 16 januari 2014

Hultsfred Summer Meet 11-12 juli 2014

Det ska bli en bilträff som lockar Petrolheads från både när och fjärran. Hultsfred ska sättas på drifting- och dragracingkartan en gång för alla. Helgen 11-12 juli, alltså mitt emellan Västerås och Wheels&Wings, blir det fullt pådrag på Hultsfreds flygplats. Dragracing, drifting, amerikanska bilar, rock´n roll och en sverigepremiär finns med på programmet.


Hultsfred Summer Meet är namnet på den här nysatsningen, som är ett resultat av ett nytt spännande samarbete. Delvis i motorvärlden och delvis i gamla festivalvärlden. Så när man kombinerar kontakterna och kunnandet, ja då finns utsikterna att komma långt. 
Hultsfreds Motorklubb svarar för dragracing och drifting, musiken är Putte Svenson Sahlins avdelning, Metropol svarar för det lekamliga och flygklubben finns med på ett hörn. 
Dessutom, Stefan Persson från Vetlanda, som i många år jobbat med den stora cruisingen i stan, är med och hans kontakter i jänkebilsvärden går inte av för hackor. Det kommer att bli en bilträff att minnas. 
– Jag har jobbar med cruisingen i åtta år, säger han, och nu ville jag prova något nytt och ännu lite större. 
Idén att skapa något större har funnits länge hos alla de inblandade. Men, var för sig. Men det var först när samarbetet växte fram som det tog fart ordentligt. 
– Det är en alldeles för bra idé för att inte provas, tycker Putte Svensson Sahlin. 
Och om samarbetet tagit fart, så är det inget mot vad det kommer att bli ute på flygplatsen i sommar. På programmet för de båda dagarna finns bland annat en sverigepremiär. Ja rent av två. 


Läs originalartikeln i VT HÄR! Hultsfred Motorklubb HÄR!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar