måndag 18 februari 2013

Nu dras strategier upp!



Om 1 1/2 år är det riksdagsval dvs. 2014, åtta år av borgligt/alliansstyre kan då summeras och facit kan då svenska folket direkt läsa av i sin egen situation. Blev allt så som man tänkt sig eller drabbades man av utanförskap, arbetslöshet osv. Fick man mer i plånboken som utlovats och trygghet i sjukvården på skolor och äldreboenden. 
Europa befinner sig i ekonomisk kris, man jämför situationen i många länder med 30-talets depression, och faktum är ju att arbetslösheten är enormt hög i många av Europas länder inkl. vårt eget. Även den gobala ekonomin darrar betänkligt, USA ex. 
Hur framtiden kommer att bli kan ingen bedömma, experter uttalar sig och försöker spåna, dock har dom flesta haft helt fel hittils. Vi får bara titta på hur och hoppas på det bästa. Dock märker man att den politiska termometern så sakta stiger och partierna försöker profilera sig på alla de tänkbara sätt, många tycker att oordningen är total bland partierna, allt har vänds upp och ner. Ja, det kan jag nog hålla med om!

Läs om politiska konsekvenser HÄR!


Krisen inför ödesmötet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar